Redenen waarom je een drone zou moeten kopen

Dat zijn heel wat drones die het komende jaar het luchtruim kiezen. Wat is er toch met de drone rage? Wat is er zo cool aan drones dat mensen er in golven op af gaan en ze kopen?

drone vergelijken

Verbeterde fotografie en videografie van onroerend goed

Het gebruik van drones om unieke foto’s of video’s van onroerend goed eigendommen vast te leggen is misschien wel een van de meest besproken toepassingen van drones vanuit commercieel oogpunt…

Als je als makelaar een uitstekende manier zoekt om je eigendommen te laten zien, kan het gebruik van een drone om luchtfoto’s en -video’s te maken van de huizen die je in de aanbieding hebt, een geweldige manier zijn om de aandacht van potentiële kopers te trekken.

Luchtfoto’s en filmopnamen van de eigendommen die je aanbiedt geven huizenkopers een goed idee van de omgeving van het eigendom en geven hen een complete blik op het geheel.

En door uiteindelijk een betere all-round aanbieding te bieden, zul je waarschijnlijk de harten van meer potentiële klanten winnen.

Geef je fotografiebedrijf een voorsprong

Heb je een fotografiebedrijf? Zo ja, dan kan het toevoegen van een drone aan je camera-arsenaal je een voorsprong geven op je concurrenten wanneer potentiële klanten in je omgeving een fotograaf zoeken.

Met een drone kun je foto’s en video’s maken vanuit hoeken die andere fotografen (die geen drones hebben) gewoon nooit kunnen bereiken.

Drones worden snel populair voor bruiloften, evenementen, en familiefotosessies, gewoon vanwege het unieke perspectief dat ze aan zulke foto- of videosessies kunnen toevoegen.

Uiteindelijk bied je door het aanbieden van dronefotografie en -videografie je cliënten een completer pakket aan.

Stap in een technologie die een grote toekomst heeft

Sommige mensen zullen een drone willen aanschaffen, gewoon omdat het de hete nieuwe technologie is. Het is als het bezitten van een computer eind jaren ’80 begin jaren ’90, behalve dat consumentendrones nu veel nuttiger zijn dan consumentencomputers in die periode waren.

Maar, net zoals er toen een “coole” factor verbonden was aan het bezit van een computer (een early-adopter zijn is altijd cool), geldt dat nu ook voor het bezit van een drone. En, hoewel het waar is dat er in 2017 een ton aan drones verkocht werd, verwacht men dat de markt voor consumentendrones tegen het einde van 2019 ruim boven de $1 miljard zal uitkomen…

Dus… het is veilig om te zeggen dat de markt voor consumentendrones nog in de kinderschoenen staat. En, als je een van de early-adopters van de technologie wilt zijn, is nu het moment om aan boord te springen.

Bron: Drone vergelijken